7 september 2020
20:00

Hanvikens SK

Referat: Västerhaninge IF - Hanvikens SK

En riktigt bra match i den nya Stockholmsserien. Kul att matcherna håller så hög kvalitet. Hanviken var det spelförande laget under första halvlek men utan att direkt skapa några jättechanser. Benji säkerheten själv . Rasmus och Valter i mittlåset höll rent.
Västerhaninge tar ledningen genom den notorike målskytten Jonathan Silveira i matchminut 35 på pass av Hermon. Hanviken kvitterade på ett märkligt sätt då domaren dömt frispark till Västerhaninge. Västerhaninge flyttar upp försvarspelarna i offensiv box, då ändrar sig domaren till inkast för Hanviken! Följden blir att Hanviken kan kasta bollen till en spelare som kommer fri och rullar in kvitteringen, riktigt sjuk sekvens.

Andra halvlek byte av chanser där Västerhaninge hade en boll i ribban efter skott av Fredrik Sahlin. Vi ska berömma Hampus och Emil från 04 laget som visade att återväxten är god.

På det stora hela en trevlig match där 1-1 till slut speglade händelserna på planen rätt väl.